Dating apps dansk Gladsaxe




Date: 2017-03-01 00:12

Video: Dating apps dansk Gladsaxe

Men der ses også mindre forkromede tolkninger af revolutionen, ikke mindst i relation til mindre og mellemstore virksomheder.

Industri : Varm luft og revolution | Bizzen - IT & Business

Hvad der kaldes Big Data er en del af industrirevolutionen, og det er en betegnelse for store mængder data fra processer, køb, salg og andet relevant indefra og udefra. Disse data analyseres for at frembringe status, tendenser og beslutningsgrundlag.

Økonomer og store produktionsvirksomheder kalder typisk revolutionens systemer for ”cyber-physical systems”. Sådanne kobler it og net (den virtuelle verden) sammen med produktionsapparatets enheder (den fysiske verden). Internettet udgør koblingen, og en stor del af den viden, som det tidligere var nødvendigt at have mennesket til at aflæse i it-systemerne, skal det fysiske maskineri selv kunne aflæse og handle på. Men ikke kun det. Også hvad der kaldes The Internet of Things indgår i det cyber-fysiske system, der kommunikerer indbyrdes.

Medarbejderen er i dag et nødvendigt mellemled mellem ”dumme” maskiner, ”kloge 8776 it-systemer og ordrer fra ledelsen. Et mellemled, der selv tager beslutninger og er ”bro” for informationer til og fra produktionsapparatets og forsyningsskædens mange elementer inklusive alt det administrative.

For mindre virksomheder er 8D-print til hurtig fremstilling af prototyper og til mindre serier af produkter også relevante, og der findes allerede 8D-printserviceleverandører, så man ikke bindes af egen investering i teknologi, der jo er i lynhurtig udvikling. Prisniveauet er – som normen er for teknologi – på vej ned, så en dag bliver 8D-print indenhus sikkert standard.

En ”ting” kan også være vægten, der pr. automatik sender data til etiketprinter og faktureringssystem. En 8775 ting 8776 kan være sensorer, der udløser mekanik, videokameraer og meget andet.

Gevinsten ved transformationen – . at få flyttet nogle arbejdspladser tilbage den er bare ikke til at kimse af. Ej heller muligheden for at gøre det økonomisk at beholde produktion og dermed arbejdspladser her i landet, eller for at starte helt ny produktion. Ikke kun for erhvervslivets skyld, men også for samfundets.

Endelig skal ændringerne sikre en hurtigere innovation – en hurtigere proces fra den virtuelle prototype og simuleringer af funktionen til produktion af det endelige produkt.

Ændringerne er selvfølgelig ikke forbeholdt produktionssektoren. Den direkte kommunikation mellem den fysiske verden, koblet på nettet, og den virtuelle verden, vil give fordele i sundhedssektoren, landbrugssektoren, servicesektoren, transportsektoren og flere andre, og det vil vi se masser af eksempler på.

En jobløs fremtid?

Systemerne vil være ajourført med relevante dele af seneste teknologier, fra robotter og andre autonome systemer til kunstig intelligens og til 8D-printere. Alene det at gøre maskineriet ”klogt” kræver avanceret software.