Date restaurant københavn Ishøj
Date: 2017-02-28 22:26

Video: Date restaurant københavn Ishøj

Som afslutning på dagen spurgte ejerne af Chic Antique vinderholdet, som alle går på innovationslinjen, om de havde lyst til at komme ud på Chic Antique og præsentere deres forslag for virksomhedens medarbejdere i maj. Også finalistholdet fra International Business og Design blev inviteret. De havde ligeledes mange gode forslag til Allan og Bente og havde blandt andet kodet en næsten færdig app til Chic Antique.

Tvangsauktioner på nettet

Walking Rumor spiller Nu-metal, en genre der kom frem i slutningen af halvfemserne og som Andreas sammen med resten af bandet har fornyet.

DK-rock: Diverse grupper, der IKKE har indspillet plader: Q-Z

Blandt de mange idéer finder man en komplet opbygning af en bus, som Movia har taget med, en skraldespand designet som en basketballkurv, en bænk i træ med indbygget rum til spil og second hand-underholdning, app'en transportainment og det særligt behagelige bussæde Komford.

Formidler salg af alle typer af

Ca. 75 kompetente dommere fra Vestsjællands erhvervsliv bedømte eleverne i løbet af dagen. De fandt frem til de 8 ud af de 69 ”Elev-virksomheder”, der går videre til landsfinalen: National Entreprenørskabsmesse i Odense i begyndelsen af februar.

Blæst bagover af begejstring
Alle deltagerne fik stor ros af Chic Antiques to ejere Bente og Allan for deres imponerende indsats og flotte visuelle præsentationer.

På Slotshaven er flere førsteårs klasser i gang med et længere forløb om eksport i en verden, hvor konkurrencen er hård, og hvor både services og produkter eksporteres på tværs af landegrænser. I den sammenhæng fik klasserne et inspirationsboost, da Keld - der blandt andet har været direktør i Enraf Nonius og konsulent hos Lisberg Partnere - gav dem et praksis-perspektiv på eksport. For at få relevant viden fra erhvervslivet.

Foredraget var en stor succes blandt de tre innovationsklasser som var samlet, da de alle har en passion for at arbejde med opstart af egen innovativ virksomhed.

Tirsdag den 78. august besøgte skolens z-team medialogi på Aalborg Universitets afdeling i Sydhavnen, hvor der blandt andet var lejlighed til at diskutere de udfordringer eleverne mødte ved overgangen fra gymnasiet til en videregående uddannelse, og hvad vi kunne gøre.

Her er et par billeder af de første studenter, Kathrine Hjorth hhx, Sabine Basballe Jensen og Lukas Brandt Pallesen htx, som traditionen tro sender Dannebrog til vejrs.

Christine , Morten fra og Jonas fra skal repræsentere gymnasiet efter at de tre scorede topplaceringerne ved udtagelseskonkurrencen torsdag eftermiddag.