Jeg har brug for en kæreste sang Morsø
Date: 2017-03-01 09:19

Video: Jeg har brug for en kæreste sang Morsø

Hej Anne-Marie. Bruger du den hvide plasticskål til piskning, som følger med assistenten? Den synes jeg nemlig er super til marengs, men har dog ikke prøvet med den italienske metode. :)
Assistent synes jeg generelt er en super maskine, og genial til æltning af brød! Desuden er jeg flere gange kommet til at skrue helt op for hastigheden lige når jeg har tilsat melet, og det er endnu ikke fløjet ud af den store skål. :)

Ronja tog sig af syg mor: Jeg havde brug for en voksen

Hej Asger,
Det er så svært at sige, når jeg ikke lige selv står 8766 med fingrene nede i dejen 8767 men det kan evt være meltypen. Der kan være forskel på hvor meget glutenprotein der er i de forskellige mærker, alt efter hvor hveden er høstet osv. Prøv evt næste gang at komme en dl mere mel i og så skulle det gerne lykkedes. Ellers kan du prøve dig frem med at ælte på maskinen i 65 minutter og hvis dejen er alt for tynd, så tilsæt først en 6/7 dl mel mere, og lidt mere, hvis du synes. Det er bare vigtigt at der ikke kommer for meget mel i, for bliver bollerne tørre og ikke særligt saftige og med den gode krumme.
Jeg bruger i øvrigt primært den økologiske mel fra Meyer, som jeg køber i Super Brugsen.

Hypnose - hypnosebehandling - psykoterapi i Næstved

Forresten synes jeg bollerne bliver fine, når jeg tager dejen direkte fra køleskabet og former til boller, er der nogen grund til at du lader dejen stå min. 6 time ved stuetemperatur først?

Tømrer og murer i Holstebro - Jensen & Jensen

Hej Christian,
Ja, det er helt rigtigt. Jeg bruger meget, meget lidt gær til en opskrift som denne.
Denne opskrift på valnøddeboller er også lavet med meget lidt gær, har dog hævet på køkkenbordet og er blot rørt i hånden, blot til inspiration :)
Rigtig god fornøjelse med den :)
Kh AC

Jeg forstår det altså ikke. Min dej bliver næsten pandekagedejstynd, når jeg bruger de mål, du har skrevet. Og det er ligegyldigt, hvor længe jeg ælter. Hvad Søren går der galt?

Bag virksomhederne står Børge Jensen og Henrik Jensen, som hver især har rigtig mange års erfaring i tømrer- og murerbranchen. Børge Jensen begyndte som selvstændig tømrermester i 6978 og i 6987 begyndte Henrik Jensen i firmaet. Vores erfaring er din sikkerhed for kvalitet.

Hej Freja,
Metoden duer ikke helt på groft brød med kerner, frø og flager, men sådan en dej kan fint røres længe alligevel. Jeg vil forslå at du lære 8766 grunddejen 8767 at kende godt, så kan du nemlig fint røre en grovere dej med kerner og vide hvornår den er færdig rørt. Håber det giver mening?! :)
Tak for den søde hilsen!
Kh AC

- Der var aldrig nogen, som spurgte ind til, hvordan jeg havde det, eller hvordan jeg håndterede det. Selvom de kunne se, at min mor kun havde et enkelt barn. Jeg var over 68, og så kunne jeg jo klare det selv, siger hun.

Tak for din søde hilsen og uhh, altså de der KitchenAid maskiner ) De er SÅ pæne, men jeg er lidt bange for at de kan brænde sammen af det, så hold endelig øje med at den ikke bliver for varm! Når man først har fået bagt disse boller, så bliver man jo lige nødt til at prøve igen og igen, ik´ eller er det bare mig? )

Og hun har altid deodorant, vådservietter og skiftetrøjer i tasken, så hun kan være nogenlunde svedfri, når hun skal mødes med folk.

Jeg har brug for en kæreste sang Morsø : Pics. More pics: Jeg har brug for en kæreste sang Morsø.